Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

10/11/2020

Рішення виконкому від 10.11.2020 № 372 «Про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Бердянськ, у новій редакції»

Про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Бердянськ, у новій редакції

Згідно зі ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12 Закону України «Про адміністративні послуги», рішенням двадцять шостої сесії Бердянської міської ради VII скликання від 27.04.2017 № 32 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Бердянськ», ст. 91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на підставі подання суб’єкта надання адміністративних послуг, з метою надання адміністративних послуг через Центр надання адміністративних послуг у м. Бердянськ у відповідності до вимог чинного законодавства виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Внести до Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Бердянськ, у новій редакції, затвердженого рішенням виконкому Бердянської міської ради від 13.10.2020 № 331, такі зміни:

1) У розділі I «Адміністративні послуги, що надаються Бердянською міською радою та її виконавчим комітетом» Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Бердянськ: - виключити послугу “Монетизація одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка”; - замість слів та цифр «Усього послуг – 87» читати «Усього послуг – 86».

2) За текстом Переліку у реченні «Усього за Переліком адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Бердянськ – 139 послуг» змінити цифру «139» на цифру «138».

2. Це рішення є невід’ємною частиною рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 13.10.2020 № 331 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Бердянськ, у новій редакції».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконкому Кочубей О.С.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ