Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

28/05/2020

Рішення виконкому від 28.05.2020 № 189 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Бердянськ, у новій редакції»

Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Бердянськ, у новій редакції

Згідно зі ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12 Закону України «Про адміністративні послуги», рішенням двадцять шостої сесії Бердянської міської ради VII скликання від 27.04.2017 № 32 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Бердянськ», ст. 91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на підставі подань суб’єктів надання адміністративних послуг, з метою надання адміністративних послуг через Центр надання адміністративних послуг у м. Бердянськ у відповідності до вимог чинного законодавства виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Внести до Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Бердянськ, затвердженого рішенням двадцять шостої сесії Бердянської міської ради VII скликання від 27.04.2017 № 32 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Бердянськ», зміни, затвердивши його у новій редакції, що додається.

2. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 14.04.2020 № 131 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Бердянськ, у новій редакції».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконкому Кочубей О.С.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток