Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

11/08/2020

Рішення виконкому від 11.08.2020 № 262 «Про визначення обсягів пайової участі власників тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення в утриманні об'єктів благоустрою»

Про визначення обсягів пайової участі власників тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення в утриманні об'єктів благоустрою

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», пп. 7 п. «а» ч. 1 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 10 ч. 2 ст. 10, ст. 15, ч. 1 ст. 36 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», ст.ст. 135-136 Господарського кодексу України, наказів Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 № 244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», від 12.11.2013 № 537 «Про затвердження Типового договору щодо пайової участі в утриманні об'єкта благоустрою», рішення двадцять п'ятої (позачергової) сесії Бердянської міської ради VІ скликання від 30.05.2012 № 5 «Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку та додержання тиші в громадських місцях міста Бердянська в новій редакції» зі змінами, враховуючи рішення сорок сьомої (позачергової) сесії Бердянської міської ради VII скликання від 13.07.2018 № 10 «Про внесення змін до статуту комунального підприємства «Бердянськекотранс» Бердянської міської ради та затвердження його у новій редакції» та рішення сімдесятої сесії Бердянської міської ради VII скликання від 21.12.2019 № 51 «Про затвердження Програми прибирання, санітарного очищення та утримання об’єктів благоустрою на 2020-2022 роки» виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Визначити обсяги пайової участі власників тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення в утриманні об'єктів благоустрою на території Бердянської міської об’єднаної територіальної громади згідно з додатком.

2. Комунальному підприємству «Бердянськекотранс» Бердянської міської ради, до чиїх повноважень та функцій відноситься прибирання та санітарне очищення території Бердянської міської об’єднаної територіальної громади, доручити укладення договорів щодо пайової участі в утриманні об'єкта благоустрою на території Бердянської міської об’єднаної територіальної громади відповідно до типового договору, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.11.2013 № 537.

3. Управлінню містобудування та архітектури виконавчого комітету Бердянської міської ради (Малиновська А. М.), Центру надання адміністративних послуг у м. Бердянськ (Лаба Л. П.) здійснювати прийняття документів, видачу паспортів прив'язки тимчасових споруд, їх переоформлення, продовжувати строк їх дії з урахуванням особливостей, передбачених цим рішенням.

4. Сектору „Прес-служба” міської ради та виконавчого комітету Бердянської міської ради (Єгорова І.О.) оприлюднити це рішення у 10-денний строк з дня його прийняття.

5. Це рішення набирає чинності з дня його опублікування.

6. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю. В., Горячова Г.Г., Дєєву О.О. згідно з розподілом обов’язків.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Бердянського міського голову Чепурного В.П.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток