Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

14/12/2021

Рішення виконкому від 14.12.2021 № 426 «Про погодження меж та площ територій»

Про погодження меж та площ територій

Згідно зі ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 10 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою належного формування кошторису витрат на утримання багатоквартирного будинку та прибудинкової території учасниками конкурсу з призначення управителів багатоквартирних будинків Бердянської міської територіальної громади, враховуючи рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 11.12.2012 № 519 «Про організацію прибирання міських територій» та лист ТОВ «Керуюча компанія «Коменерго-Бердянськ» від 02.08.2021 № 264, виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Погодити межі та площі прибудинкових територій (які не оформлені у власність або користування співвласників багатоквартирного будинку) багатоквартирних будинків згідно з переліком, що додається.

2. Рекомендувати учасникам конкурсу з призначення управителів багатоквартирних будинків Бердянської міської територіальної громади при формуванні кошторисів витрат на утримання багатоквартирного будинку та прибудинкової території в частині послуги з прибирання та інших послуг з обслуговування території навколо багатоквартирного будинку враховувати це рішення.

3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Федосова В.М.

Виконуючий обов’язки міського голови, секретар міської ради Олександр СВІДЛО

Додаток