Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

14/01/2020

Рішення виконкому від 14.01.2020 № 14 «Про внесення змін до Положення про управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Бердянської міської ради»

Про внесення змін до Положення про управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Бердянської міської ради

Керуючись ст. ст. 52, 54 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ч. 5 ст. 263 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, п.6 Тимчасового порядку реалізації експериментального проекту з присвоєння адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 березня 2019 р. № 367 “Деякі питання дерегуляції господарської діяльності”, ст.91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Доручити управлінню містобудування та архітектури виконавчого комітету Бердянської міської ради (Малиновська А.М.) приймати рішення про присвоєння або зміну адреси об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна відповідно до вимог Тимчасового порядку реалізації експерементального порядку з присвоєння адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.03.2019 № 367.

2. Внести до Положення про управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Бердянської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Бердянської міської ради від 15.01.2019 №5, такі зміни: доповнити розділ 3 новим пунктом 22 такого змісту: “Приймає рішення про присвоєння або зміну адреси об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна”.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дєєву О.О.

Виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради Олексій ХОЛОД