Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

06/11/2020

Розпорядження міського голови від 06.11.2020 № 295-р «Про затвердження Положення про тендерний комітет виконавчого комітету Бердянської міської ради у новій редакції»

Про затвердження Положення про тендерний комітет виконавчого комітету Бердянської міської ради у новій редакції

Згідно зі ст.42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України від 25.12.2015 №922-VІІІ „Про публічні закупівлі” зі змінами, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою здійснення видатків у відповідності до вимог Бюджетного Кодексу України, створення конкурентного середовища у сфері публічних закупівель, запобігання проявам корупції у цій сфері, розвитку добросовісної конкуренції

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Затвердити Положення про тендерний комітет виконавчого комітету Бердянської міської ради у новій редакції, що додається.

2. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 22.08.2016 №352-р „Про затвердження складу тендерного комітету виконавчого комітету Бердянської міської ради та Положення про комітет”.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами виконкому Бердянської міської ради Кочубей О.С.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ