Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

03/11/2020

Розпорядження міського голови від 03.11.2020 № 292-р «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 19.03.2020 № 74-р « Про організацію роботи виконавчого комітету Бердянської міської ради в умовах карантину, викликаного поширенням коронавірусу COVID-19»»

Про внесення змін до розпорядження міського голови від 19.03.2020 № 74-р « Про організацію роботи виконавчого комітету Бердянської міської ради в умовах карантину, викликаного поширенням коронавірусу COVID-19»

Керуючись ст. 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", постановою Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою мінімізації ризиків поширення коронавірусу COVID-19 на території Бердянської міської об’ֹєднаної територіальної громади, на період карантину

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Внести до розпорядження міського голови від 19.03.2020 № 74-р « Про організацію роботи виконавчого комітету Бердянської міської ради в умовах карантину, викликаного поширенням коронавірусу COVID-19» зміни, доповнивши його новим пунктом такого змісту: «7. Заборонити працівникам виконавчих органів Бердянської міської ради перебування в адміністративних будівлях, де розташовані структурні підрозділи виконкому Бердянської міської ради, без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно, та попередити їх про персональну відповідальність за не виконання цієї вимоги».

2. Це розпорядження є невід’ємною частиною розпорядження міського голови від 19.03.2020 № 74-р « Про організацію роботи виконавчого комітету Бердянської міської ради в умовах карантину, викликаного поширенням коронавірусу COVID-19».

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керівників структурних підрозділів виконкому та виконавчих органів Бердянської міської ради.

Виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради Олексій ХОЛОД

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення