Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/10/2020

Розпорядження міського голови від 13.10.2020 № 271-р «Про визначення особи, уповноваженої замовником на проведення закупівель товарів, робіт і послуг, необхідних для здійснення заходів на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на території України, для виконавчого комітету Бердянської міської ради»

Про визначення особи, уповноваженої замовником на проведення закупівель товарів, робіт і послуг, необхідних для здійснення заходів на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на території України, для виконавчого комітету Бердянської міської ради

Керуючись ч. 3-1 Розділу Х Закону України «Про публічні закупівлі», ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2020 № 225 «Деякі питання закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на території України», ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою організації та проведення закупівель товарів, робіт чи послуг, оприлюднення в електронній системі закупівель звіту про договір про закупівлю, укладеного без використання електронної системи закупівель, договір про закупівлю та всі додатки до нього, звіт про виконання договору про закупівлю, необхідних для виконання заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби (COVID-19),

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Визначити особою, уповноваженою замовником на проведення закупівель товарів, робіт і послуг, необхідних для здійснення заходів на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на території України, для виконавчого комітету Бердянської міської ради Лобанову Вікторію Анатоліївну, головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку виконавчого комітету Бердянської міської ради. 

2. Покласти, з 13.10.2020 року, на Лобанову Вікторію Анатоліївну, головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку виконавчого комітету Бердянської міської ради, функції особи, уповноваженої замовником на проведення закупівель товарів, робіт і послуг, необхідних для здійснення заходів на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на території України, для виконавчого комітету Бердянської міської ради, відповідальної за оприлюднення в електронній системі закупівель звіту про договір про закупівлю, укладеного без використання електронної системи закупівель, договір про закупівлю та всі додатки до нього, звіт про виконання договору про закупівлю відповідно до статті 10 Закону України «Про публічні закупівлі» (далі - особа, уповноважена замовником).

3. Особі, уповноваженій замовником, у своїй діяльності керуватися Законами України «Про публічні закупівлі», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» зі змінами, «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» зі змінами, Постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2020 № 225 «Деякі питання закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на території України» зі змінами, іншими нормативно-правовими актами з питань публічних закупівель.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Бердянської міської ради Кочубей О.С. в межах наданих повноважень.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ