Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

28/08/2020

Розпорядження міського голови від 28.08.2020 № 231-р «Про організацію обліку дітей дошкільного віку»

Про організацію обліку дітей дошкільного віку

На виконання частини 2 статті 19 Закону України «Про дошкільну освіту», керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на підставі листа Міністерства освіти і науки України від 28.04.2015 № 1/9-215 «Щодо обліку дітей дошкільного віку»

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Затвердити склад уповноважених осіб для виконання роботи, пов'язаної з обліком дітей дошкільного віку (далі уповноважені особи) згідно з додатком.

2. Начальнику відділу освіти виконкому Бердянської міської ради Липському В.М. координувати дії щодо проведення роботи з обліку дітей дошкільного віку.

3. Уповноваженим особам з 01 вересня до 15 вересня 2020 року:

1) Здійснити роботу, пов'язану з обліком дітей дошкільного віку.

2) Скласти уточнені списки дітей дошкільного віку по кожному мікрорайону міста та надати до відділу освіти виконкому Бердянської міської ради для узагальнення.

4. Відділу освіти виконкому Бердянської міської ради (Липський В.М.) не пізніше 18 вересня 2020 року узагальнити надану уповноваженими особами інформацію про кількість дітей і форми здобуття ними дошкільної освіти та надати до Департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ