Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

16/07/2020

Розпорядження міського голови від 16.07.2020 № 186-р «Про створення тимчасової комісії з огляду Дитячо-юнацької спортивної школи імені Заслуженого вчителя України Назарова Є.І. відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради з приводу відвідування в групах не більше ніж 10 осіб на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)»

Про створення тимчасової комісії з огляду Дитячо-юнацької спортивної школи імені Заслуженого вчителя України Назарова Є.І. відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради з приводу відвідування в групах не більше ніж 10 осіб на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)

Згідно зі ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 40 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», п. 2 постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби (COVID-19) та етапів послаблення протиепідемічних заходів», ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, протоколу постійної міської комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 05.06.2020 № 24

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Створити тимчасову комісію з огляду Дитячо-юнацької спортивної школи імені Заслуженого вчителя України Назарова Є.І. відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради (далі-ДЮСШ) з приводу відвідування в групах не більше ніж 10 осіб на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

2. Створеній тимчасовій комісії: 1) До 20.07.2020 р. здійснити перевірку готовності ДЮСШ до відвідування в групах не більше ніж 10 осіб у період карантину. 2) До 21.07.2020 р. надати матеріали щодо результатів перевірки готовності ДЮСШ до відвідування в групах не більше ніж 10 осіб у період карантину заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойновій Ю.В.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ