Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

19/06/2020

Розпорядження міського голови від 19.06.2020 № 162-р «Про створення робочої групи»

Про створення робочої групи

Керуючись ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою забезпечення належних умов посадки і висадки пасажирів на зупинці пасажирського транспорту по вул. Жемчужній (вул. Волкова) в м. Бердянськ, враховуючи протокольне доручення депутата міської ради від 04.06.2020 № 343пд Новак Н.Ф.,

ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

1. Затвердити посадовий склад робочої групи для обстеження та визначення можливості проведення капітального ремонту зупинки пасажирського транспорту по вул. Жемчужній (вул. Волкова) в м. Бердянськ згідно з додатком.

2. Створеній робочій групі до 30.06.2020 року провести обстеження зупинки пасажирського транспорту по вул. Жемчужній (вул. Волкова) в м. Бердянськ з метою визначення можливості (доцільності) проведення її капітального ремонту, скласти відповідний акт та надати мені його на розгляд.

3. Контроль за виконанням на цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горячова Г.Г.

Виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради Олексій ХОЛОД