Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

19/06/2020

Розпорядження міського голови від 19.06.2020 № 160-р «Про створення постійної робочої комісії з демонтажу самовільно встановлених тимчасових споруд на території Бердянської міської об'єднаної територіальної громади»

Про створення постійної робочої комісії з демонтажу самовільно встановлених тимчасових споруд на території Бердянської міської об'єднаної територіальної громади

Згідно зі ст.42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 № 244 “Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності”, ст. 9.3 Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку та додержання тиші в громадських місцях міста Бердянська (в новій редакції зі змінами), затверджених рішенням двадцять п’ятої (позачергової) сесії Бердянської міської ради VІ скликання від 30 травня 2012 р. №5,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Створити та затвердити посадовий склад постійної робочої комісії з демонтажу тимчасових споруд, самовільно розташованих на території Бердянської міської об'єднаної територіальної громади без дозвільних документів (далі — робоча комісія), що додається.

2. Призначити:

1) Дєєву О.О., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, головою робочої комісії;

2) Горячова Г.Г., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, заступником голови робочої комісії.

3. Робочій комісії:

1) Складати акти демонтажу самовільно встановлених споруд.

2)Здійснювати передачу демонтованих тимчасових споруд на збереження комунальному підприємству “Міськспецексплуатація” Бердянської міської ради за актами прийому-передачі.

4. Юридичній особі-підприємству, що відповідає за утримання об’єкта благоустрою, або яка є користувачем земельної ділянки, на якій самовільно встановлена тимчасова споруда, здійснювати демонтаж такої споруди.

5. Збереження демонтованих тимчасових споруд доручити відповідальній особі КП “Міськспецексплуатація” Бердянської міської ради.

6. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження міського голови від 20.06.2014 № 205-р “Про створення робочої комісії з демонтажу самовільно встановлених тимчасових споруд на території міста Бердянська”.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дєєву О.О.

Виконувач обов'язків міського голови, секретар міської ради Олексій ХОЛОД