Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

04/06/2020

Розпорядження міського голови від 04.06.2020 № 143-р «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 08.01.2020 № 6-р “Про створення робочої комісії з перевірки забезпечення утримання та благоустрою пляжів”»

Про внесення змін до розпорядження міського голови від 08.01.2020 № 6-р “Про створення робочої комісії з перевірки забезпечення утримання та благоустрою пляжів”

Керуючись ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська та у зв’язку із кадровими змінами

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Внести до розпорядження міського голови від 08.01.2020 № 6-р “Про створення робочої комісії з перевірки забезпечення утримання та благоустрою пляжів” такі зміни:

1) вивести зі складу робочої комісії з перевірки забезпечення утримання та благоустрою пляжів головного спеціаліста відділу з представництва інтересів міської ради та виконкому в судах юридичного управління виконавчого комітету Бердянської міської ради Божкова А.І;

2) ввести до складу робочої комісії з перевірки забезпечення утримання та благоустрою пляжів:

- головного спеціаліста відділу з правового забезпечення діяльності виконкому виконавчого комітету Бердянської міської ради Рущака О.Р.

- представника відділу з представництва інтересів міської ради в судах Бердянської міської ради (за необхідністю).

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дєєву О.О.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ