Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

29/05/2020

Розпорядження міського голови від 29.05.2020 № 133-р «Про створення тимчасової комісії з огляду закладів дошкільної освіти міста з приводу відновлення освітнього процесу на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)»

Про створення тимчасової комісії з огляду закладів дошкільної освіти міста з приводу відновлення освітнього процесу на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)

Згідно зі ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, відповідно до ст. 40 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», на виконання пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби (COVID-19) та етапів послаблення протиепідемічних заходів», протоколу постійної міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 22.05.2020 № 21

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Створити тимчасову комісію з огляду закладів дошкільної освіти міста з приводу відновлення освітнього процесу на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) (далі тимчасова комісія) та затвердити її склад згідно з додатком.

2. Створеній тимчасовій комісії:

1) До 31.05.2020 року здійснити перевірку готовності закладів дошкільної освіти міста до відновлення роботи у період карантину.

2) До 01.06.2020 року надати матеріали щодо результатів перевірки готовності закладів дошкільної освіти міста до відновлення роботи у період карантину заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойновій Ю.В.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ