Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

24/01/2020

Розпорядження міського голови від 24.01.2020 № 24-р «Про створення робочої комісії»

Про створення робочої комісії

Керуючись статтями 18, 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 31.01.2018 № 60-р “Питання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад”, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою забезпечення збільшення надходжень до місцевого бюджету, проведення перевірок сільгоспвиробників та додержання ними вимог чинного законодавства

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1.Створити та затвердити склад робочої комісії з огляду сільськогосподарських земельних ділянок комунальної власності, отриманих з державної власності внаслідок передачі відповідно до ст. 117 Земельного кодексу України (далі робоча комісія), що додається.

2. Створеній робочій комісії:

1) Розробити графік роботи комісії.

2) Провести відповідну роботу в частині: - виявлення фактів використання земельних ділянок без оформлення відповідних прав на землю та виявлення земельних ділянок, які використовуються не за цільовим призначенням; - виявлення осіб, які самостійно обробляють земельні ділянки понад обсяги, передбачені для ведення особистого селянського господарства.

3) Залучати до роботи комісії представників підприємств, установ та організацій за погодженнями з їх керівниками (у разі необхідності).

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дєєву О.О.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ