Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

03/01/2020

Розпорядження міського голови від 03.01.2020 № 1-р «Про створення робочої комісії з огляду земельних ділянок»

Про створення робочої комісії з огляду земельних ділянок

Згідно зі ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою оперативного розгляду звернень громадян та юридичних осіб, що будуть надходити у 2020 році до виконавчого комітету Бердянської міської ради, в частині огляду земельних ділянок міста Бердянська, села Азовського Бердянського району Запорізької області, сіл Нововасилівка, Роза та селища Шовкове міста Бердянська Запорізької області

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Створити робочу комісію з огляду земельних ділянок (далі — робоча комісія) та затвердити її склад, що додається.

2. Створеній робочій комісії протягом 2020 року:

1) Проводити огляд земельних ділянок, розташованих у місті Бердянську, селі Азовському Бердянського району Запорізької області, селах Нововасилівка, Роза та селищі Шовкове міста Бердянська Запорізької області, за запитами громадян та юридичних осіб (у разі необхідності).

2) За результатами огляду складати відповідні акти та надавати їх заявнику.

3. Вважати таким, що втратило чинність, розпорядження міського голови від 14.01.2019 № 5-р “Про створення робочої комісії з огляду земельних ділянок”.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дєєву О.О.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ