Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

14/12/2021

Рішення виконкому від 14.12.2021 № 420 «Про внесення змін до складу робочої групи з дотримання принципів державної регуляторної політики»

Про внесення змін до складу робочої групи з дотримання принципів державної регуляторної політики

Згідно зі ст. 27 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, Постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 “Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики”, Регламентом виконавчого комітету Бердянської міської ради, ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, у зв’язку з кадровими змінами виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести до складу робочої групи з дотримання принципів державної регуляторної політики, затвердженої рішенням виконавчого комітету Бердянської міської ради від 09.03.2021 № 76, такі зміни:

1) вивести зі складу робочої групи Муху Ю.М., Міщенко В.В., Пікарь Є.Ф.;

2) ввести до складу робочої групи Вербицьку Ірину Леонідівну, начальника відділу підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та регуляторної політики управління економіки виконкому Бердянської міської ради.

3) у зв’язку зі змінами в структурі виконавчого комітету Бердянської міської ради, внести зміни до посади члена робочої групи Расторгуєвої Дар’ї Михайлівни: замість слів „головний спеціаліст відділу соціально-економічного розвитку та регуляторної політики управління економіки виконавчого комітету Бердянської міської ради” читати „головний спеціаліст відділу підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та регуляторної політики управління економіки виконавчого комітету Бердянської міської ради”.

2. Це рішення є невід'ємною частиною рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 09.03.2021 № 76 „Про затвердження складу робочої групи з дотримання принципів державної регуляторної політики”.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно з розподілом обов’язків.

Виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради Олександр СВІДЛО

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення