Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

09/03/2021

Рішення виконкому від 09.03.2021 № 76 «Про затвердження складу робочої групи з дотримання принципів державної регуляторної політики»

Про затвердження складу робочої групи з дотримання принципів державної регуляторної політики

Згідно зі ст. 27 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, Постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 “Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики”, Регламентом виконавчого комітету Бердянської міської ради, ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою забезпечення здійснення державної регуляторної політики у Бердянській міській територіальній громаді виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити склад робочої групи з дотримання принципів державної регуляторної політики, що додається.

2. Визначити, що:

1) Метою створення робочої групи є дотримання принципів державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності при здійсненні державної регуляторної політики у Бердянській міській територіальній громаді.

2) Робочій групі у своїй діяльності керуватися Регламентом виконавчого комітету Бердянської міської ради та Законом України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” від 11.09.2003 № 1160-ІV.

3) Результатом роботи робочої групи є економічно доцільні та ефективні проєкти регуляторних актів та відповідні до них документи, які представлені розробниками регуляторних актів на розгляд робочої групи для подальшого винесення їх на розгляд сесії міської ради та її виконавчого комітету.

3. Строк діяльності робочої групи обмежується терміном дії Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” від 11.09.2003 № 1160-ІV.

4. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 09.02.2016 № 43 “Про затвердження складу робочої групи з дотримання в м. Бердянськ принципів державної регуляторної політики”.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Муху Ю.М

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Додаток

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення