Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

12/10/2021

Рішення виконкому від 12.10.2021 № 378 «Про надання погодження на видалення зелених насаджень»

Про надання погодження на видалення зелених насаджень

Керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.28 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 № 1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах» зі змінами, ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, рішенням двадцять п’ятої (позачергової) сесії Бердянської міської ради VI скликання від 30.05.2012 № 5 «Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку та додержання тиші в громадських місцях міста Бердянська в новій редакції» зі змінами, на підставі актів обстежень, наданих комісією, затвердженою розпорядженням міського голови від 20.09.2019 №364-р «Про затвердження посадового складу комісії з обстеження зелених насаджень, що підлягають знесенню чи пересаджуванню», виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Надати погодження на видалення зелених насаджень КСП «Зеленгосп» БМР, громадянам та суб'єктам господарювання згідно з додатком.

2. Управлінню житлово-комунального господарства виконкому Бердянської міської ради (Пікарь Є.Ф.) передбачити в межах виділеного фінансування відновлення зелених насаджень на вулицях міста, на яких проводиться капітальний ремонт тротуарів.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Федосова В.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Додаток