Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

10/08/2021

Рішення виконкому від 10.08.2021 № 284 «Про надання спеціального зонального погодження»

Про надання спеціального зонального погодження

Згідно зі ст. 31 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, п. 5.2. розділу 5 Пояснювальної записки до Плану зонування території міста Бердянська, Планом зонування території міста Бердянська, затвердженим рішенням тридцять восьмої сесії Бердянської міської ради VІ скликання від 31.05.2013 №27, на підставі заяви заявника, що надійшла до управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Бердянської міської ради, та протоколу засідання архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування та архітектури виконавчого комітету Бердянської міської ради від 25.06.2021 №4 виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Надати спеціальне зональне погодження для будівництва, розміщення та обслуговування об'єктів на території міста Бердянська, де передбачена перспективна містобудівна діяльність, а саме: для розміщення та обслуговування офісних приміщень в будівлі по вул.Морській, 45-Б, що знаходиться в зоні змішаної багатоквартирної житлової забудови та громадської забудови (до 9 поверхів). Підстава: заява Шевченко Ю.Ю. від 20.05.2021 №13651.

2. Управлінню містобудування та архітектури виконавчого комітету Бердянської міської ради (Малиновська А.М.) під час надання відповідного погодження при узгодженні землевпорядної документації, видачі вихідних даних на проєктування об’єкта будівництва, видачі будівельного паспорта забудови земельної ділянки керуватися цим рішенням.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Божкову О.А.

Виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради Олександр СВІДЛО