Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/04/2021

Рішення виконкому від 13.04.2021 № 163 «Про призначення керівника робіт з ліквідації надзвичайної ситуації місцевого рівня»

Про призначення керівника робіт з ліквідації надзвичайної ситуації місцевого рівня

Згідно з п. б) п.п.6 ст. 33 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. ст. 71, 75, 76 Кодексу цивільного захисту України, наказу Міністерства внутрішніх справ України від 26.12.2014 № 1406 “Про затвердження Положення про штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та видів оперативно-технічної і звітної документації штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації”, рішенням регіональної комісії з питань техногенно–екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 25.03.2020 № 8, ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою організації та здійснення заходів щодо ліквідації на території Бердянської міської об’єднаної територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Призначити керівником робіт з ліквідації надзвичайної ситуації місцевого рівня на території Бердянської міської територіальної громади у зв’язку з епідемічною ситуацією, спричиненою коронавірусом COVID-19, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васильчишину В.М.

2. Доручити керівнику робіт з ліквідації надзвичайної ситуації місцевого рівня своїм розпорядженням внести зміни до складу штаба з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації місцевого рівня.

3. Визнати таким, що втратив чинність, п. 1 рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 26.03.2020 № 122 “Про призначення керівника робіт з ліквідації надзвичайної ситуації місцевого рівня”.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Бердянського міського голову Баранова В.А.

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення