Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/04/2021

Рішення виконкому від 13.04.2021 № 126 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 04.04.2018 № 104 «Про проведення ярмарків та сприяння розвитку всіх форм торгівлі у м. Бердянськ»»

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 04.04.2018 № 104 «Про проведення ярмарків та сприяння розвитку всіх форм торгівлі у м. Бердянськ»

Відповідно до ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на підставі рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 09.03.2021 № 79 “Про втрату чинності рішень виконавчого комітету Бердянської міської ради” виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Внести до Порядку проведення ярмарків на території м.Бердянськ, затвердженого рішенням виконавчого комітету Бердянської міської ради від 04.04.2018 № 104 “Про проведення ярмарків та сприяння розвитку всіх форм торгівлі у м. Бердянськ”, такі зміни:

1) У пункті 1.3.2. Порядку за текстом замість слів “територія ярмарку - місця, визначені рішенням виконавчого комітету Бердянської міської ради в межах планувальних обмежень, передбачених Комплексною схемою розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Бердянська” читати “територія ярмарку - місця, визначені рішенням виконавчого комітету Бердянської міської ради”.

2) У пункті 3.1.3. Порядку за текстом замість слів “розміщення ярмаркових об'єктів в межах планувальних обмежень, передбачених Комплексною схемою розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Бердянська, та відповідно до Схеми проведення ярмарку та розміщення (дислокації) ярмаркових об'єктів” читати “розміщення ярмаркових об'єктів відповідно до Схеми проведення ярмарку та розміщення (дислокації) ярмаркових об'єктів”.

2. Це рішення є невід'ємною частиною рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 04.04.2018 № 104 “Про проведення ярмарків та сприяння розвитку всіх форм торгівлі у м. Бердянськ”.

3. Це рішення набирає чинності з дня його прийняття.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Муху Ю.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ