Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/04/2021

Рішення виконкому від 13.04.2021 № 125 «Про умови проведення промислового ярмарку місцевих виробників сільськогосподарської техніки»

Про умови проведення промислового ярмарку місцевих виробників сільськогосподарської техніки

Відповідно до ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, рішень виконавчого комітету Бердянської міської ради від 04.04.2018 № 104 «Про проведення ярмарків та сприяння розвитку всіх форм торгівлі у м. Бердянськ», від 09.03.2021 № 94 «Про затвердження переліку ярмарків, проведення яких заплановано у м. Бердянськ у 2021 році» виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Визначити істотні умови договору під час проведення промислового ярмарку місцевих виробників сільськогосподарської техніки, а саме:

1) Право здійснення діяльності на промисловому ярмарку місцевих виробників сільськогосподарської техніки надається виключно з виставковою метою без здійснення продажу в ярмарковому об'єкті.

2) Цільове призначення ярмаркового об'єкта: предметом ярмаркової діяльності не можуть бути інші товари (роботи, послуги), крім сільськогосподарської техніки власного місцевого виробництва.

3) Вартість права на здійснення діяльності у ярмарковому об'єкті складає 3275,0 грн на місяць, яка підлягає сплаті Учасником ярмарку в повному обсязі до спеціального цільового фонду місцевого бюджету.

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 12.05.2020 № 168 “Про умови проведення промислового ярмарку виробників сільськогосподарської техніки”.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Муху Ю.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ