Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/04/2021

Рішення виконкому від 13.04.2021 № 121 «Про затвердження нового складу Комісії з питань проведення капітального ремонту житла пільгової категорії громадян»

Про затвердження нового складу Комісії з питань проведення капітального ремонту житла пільгової категорії громадян

З метою реалізації права окремих категорій громадян на безоплатний капітальний ремонт власних житлових будинків і квартир, упорядкування надання пільг та контролю за використанням бюджетних коштів, відповідно до Законів України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, “Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні”, “Про жертви нацистських переслідувань”, згідно зі ст.34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 20.05.2009 № 565 “Про затвердження Порядку проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, а також першочерговий поточний ремонт житлових будинків і квартир осіб, які мають на це право”, ст.25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, та у зв’язку зі змінами, які відбулися у структурі виконавчого комітету Бердянської міської ради, виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити новий склад Комісії з питань проведення капітального ремонту житла пільгової категорії громадян, що додається.

2. Визнати таким, що втратив чинність, п.2 рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 12.11.2019 № 350 “Про затвердження складу Комісії з питань проведення капітального ремонту житла пільгової категорії громадян та Положення про неї”.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васильчишину В.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Додаток