Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/01/2021

Рішення виконкому від 13.01.2021 № 7 «Про внесення змін до Положення про організацію роботи комісії по визначенню та відшкодуванню збитків, заподіяних територіальній громаді внаслідок порушення земельного законодавства, та затвердження нового складу комісії»

Про внесення змін до Положення про організацію роботи комісії по визначенню та відшкодуванню збитків, заподіяних територіальній громаді внаслідок порушення земельного законодавства, та затвердження нового складу комісії

Керуючись ст.ст. 33, 40, п. 1 ч. 2 ст. 52, ч. 6 ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 2, 12, 91, 156, 157, 206, 211 Земельного кодексу України, ст.ст. 3, 91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, та згідно з п. 2 постанови Кабінету Міністрів України від 19.04.1993 № 284 “Про порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам” та у зв'язку з кадровими змінами, виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до Положення про організацію роботи комісії по визначенню та відшкодуванню збитків, заподіяних територіальній громаді внаслідок порушення земельного законодавства, затвердженого рішенням виконавчого комітету Бердянської міської ради від 23.05.2002 № 280 (зі змінами), а саме, пункт 1.2 Положення викласти в редакції такого змісту: “Комісія діє в складі голови (заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради), заступника голови (начальника фінансового управління виконавчого комітету Бердянської міської ради), секретаря, представників структурних підрозділів виконавчих органів Бердянської міської ради, органу виконавчої влади, що реалізує формування державної фінансової політики, органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері земельних відносин, депутатів Бердянської міської ради та інших осіб (за відповідними поданнями)”.

2. Затвердити новий склад комісії з питань визначення та відшкодування збитків, заподіяних територіальній громаді міста внаслідок порушення земельного законодавства, що додається.

3. Визнати таким, що втратив чинність, п. 1 рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 12.05.2020 № 175 “Про затвердження нового посадового складу комісії з питань визначення та відшкодування збитків, заподіяних територіальній громаді міста внаслідок порушення земельного законодавства”.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Божкову О.А. та начальника фінансового управління виконавчого комітету Бердянської міської ради Бочкову Н.М. у межах наданих повноважень.

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Додаток