Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

10/12/2021

Розпорядження міського голови від 10.12.2021 № 380-р «Про затвердження Положення про порядок прийому іноземних делегацій, груп, окремих іноземців та осіб без громадянства на території Бердянської міської ради»

Про затвердження Положення про порядок прийому іноземних делегацій, груп, окремих іноземців та осіб без громадянства на території Бердянської міської ради

Керуючись ст. 42 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні”, Інструкцією про порядок обліку, зберігання та використання документів, справ, інших матеріальних носіїв інформації, які містять конфіденційну інформацію, що є власністю держави, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 № 736, та з метою посилення контролю і вжиття необхідних заходів із забезпечення охорони службової інформації, що є власністю держави, під час міжнародного співробітництва в частині прийому іноземних делегацій, груп, окремих іноземців та осіб без громадянства

ЗОБОВ`ЯЗУЮ:

1. Затвердити Положення про порядок прийому іноземних делегацій, груп, окремих іноземців та осіб без громадянства на території Бердянської міської ради (далі - Положення), що додається.

2.Організацію прийому іноземних делегацій, груп окремих іноземців та осіб без громадянства, а також супровід відповідної роботи з ними у виконавчому комітету Бердянської міської ради покласти на відділ муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту та на організаційний відділ виконкому Бердянської міської ради.

3. Контроль за дотриманням вимог чинного законодавства у сфері охорони службової інформації, а також за здійсненням заходів безпеки під час перебування іноземців або іноземних делегацій у виконавчому комітеті Бердянської міської ради покласти на сектор з питань взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи виконкому Бердянської міської ради.

4. Керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету Бердянської міської ради неухильно дотримуватись вимог цього Положення.

5. Розпорядження міського голови від 10.09.2021 № 351-р «Про затвердження Положення про порядок прийому іноземних делегацій, груп, окремих іноземців та осіб без громадянства у виконавчому комітеті Бердянської міської ради» вважати таким, що втратило чинність.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради Олександр СВІДЛО

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення