Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

28/01/2021

Розпорядження міського голови від 28.01.2021 № 26-р «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 14.08.2020 № 218-р «Про створення Координаційної групи та робочих груп в рамках участі м. Бердянськ у Проєкті міжнародної технічної допомоги «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України»»

Про внесення змін до розпорядження міського голови від 14.08.2020 № 218-р «Про створення Координаційної групи та робочих груп в рамках участі м. Бердянськ у Проєкті міжнародної технічної допомоги «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України»

Згідно зі ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на виконання підписаного Меморандуму про співпрацю між Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ та Бердянською міською радою від 15 липня 2020 року, з метою впровадження ефективного, орієнтованого на попит та інтегрованого надання соціальних та медичних послуг задля сталого та мирного розвитку громади в рамках участі м. Бердянськ у Проєкті міжнародної технічної допомоги «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», у зв’язку з кадровими змінами

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Внести до розпорядження міського голови «Про створення Координаційної групи та робочих груп в рамках участі м. Бердянськ у Проєкті міжнародної технічної допомоги «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України» від 14.08.2020 № 218-р такі зміни:

1) Вивести зі складу Координаційної групи для супроводу Проєкту міжнародної технічної допомоги «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України» у м. Бердянськ Георгієва Євгена Івановича.

2) Вивести зі складу Координаційної групи для супроводу Проєкту міжнародної технічної допомоги «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України» у м. Бердянськ, складу робочої групи для супроводу Проєкту міжнародної технічної допомоги «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України» у м. Бердянськ, Сектор соціального захисту та соціальних послуг та складу робочої групи для супроводу Проєкту міжнародної технічної допомоги «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України» у м. Бердянськ, Сектор охорони здоров’я (далі Координаційна група та робочі групи) Дойнову Юлію Вікторівну. 

3) Ввести до складу Координаційної групи та робочих груп Васильчишину Вікторію Михайлівну, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

4) Ввести до складу Координаційної групи Буханову Ксенію Валеріївну, голову постійної комісії міської ради з гуманітарних питань та соціального захисту (за згодою).

2. Це розпорядження є невід’ємною частиною розпорядження міського голови від 14.08.2020 № 218-р «Про створення Координаційної групи та робочих груп в рамках участі м. Бердянськ у Проєкті міжнародної технічної допомоги «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України».

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васильчишину В.М. в межах наданих повноважень.

Міський голова Валерій БАРАНОВ