Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

10/09/2021

Розпорядження міського голови від 10.09.2021 № 276-р «Про призначення радника Бердянського міського голови на громадських засадах»

Про призначення радника Бердянського міського голови на громадських засадах

З метою сприяння здійсненню повноважень Бердянського міського голови, надання йому належної юридичної, методологічної та практичної допомоги у вирішення питань щодо належного і ефективного здійснення повноважень міського голови, відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, Положення про радників Бердянського міського голови на громадських засадах, затвердженого розпорядженням міського голови від 24.12.2020 № 351-р,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Призначити громадянку України Ємельяненко Валентину Миколаївну, яка має вищу юридичну освіту, в якості «Радника міського голови на громадських засадах з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, запобігання та протидії насильству за ознакою статі», та залучити її до роботи за відповідним напрямком.

2. Відділу діловодства, документування та контролю виконавчого комітету Бердянського міської ради (Солонська Н.М.) довести до відома та ознайомити із цим розпорядженням причетних осіб, відділу кадрів та нагород виконавчого комітету Бердянської міської ради (Балакіна І.Є.) оформити службове посвідчення «Радника міського голови на громадських засадах» із зазначенням відповідної спеціалізації (за підписом міського голови, скріплене печаткою виконкому) та видати його призначеній особі.

3. Раднику міського голови на громадських засадах Ємельяненко В.М. неухильно дотримуватись вимог «Положення про радників Бердянського міського голови на громадських засадах», надавати консультаційну, дорадчу, інформативну та іншу можливу допомогу міському голові у відповідності до чинного законодавства України, для подальшого вирішення проблемних питань, виявлених в роботі структурних підрозділів виконавчого комітету Бердянської міської ради, комунальних підприємств, бюджетних установ, 2 організацій, що перебувають у сфері управління Бердянської міської ради, з метою додержання вимог чинного законодавства з визначеного питання на території Бердянської міської територіальної громади.

4. Заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючому справами виконкому, керівникам виконавчих органів Бердянської міської ради, структурних підрозділів (відділів, управлінь, секторів, служби) виконавчого комітету Бердянської міської ради, комунальних підприємств, бюджетних установ, організацій, що перебувають у сфері управління Бердянської міської ради, забезпечити виконання цього розпорядження в частини, яка стосується питань взаємодії, максимального сприяння в роботі радників щодо виконання доручених та визначених «Положенням про радників Бердянського міського голови на громадських засадах» функцій.

5. Контроль за виконання цього розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Валерій БАРАНОВ