Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

09/09/2021

Розпорядження міського голови від 09.09.2021 № 274-р «Про скликання сімнадцятої сесії міської ради VIІI скликання»

Про скликання сімнадцятої сесії міської ради VIІI скликання

З метою вирішення питань щодо забезпечення життєдіяльності міста, згідно зі статтями 42, 46 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Скликати сімнадцяту сесію міської ради VIІI скликання та призначити її пленарне засідання на 30 вересня 2021 року, розпочавши його роботу о 10-00 годині в залі засідань міської ради.

2. На розгляд сімнадцятої сесії міської ради винести питання згідно з додатком.

3. Розробникам проєктів рішень до 14 вересня 2021 року надати до апарату міської ради проєкти рішень, що виносяться на розгляд сімнадцятої сесії міської ради.

4. Апарату міської ради:

1) 16 вересня 2021 року надіслати проєкти рішень на електронну пошту депутатам міської ради для розгляду та розмістити на офіційному сайті Бердянської міської ради.

2) Організувати з 20 вересня по 24 вересня 2021 року проведення засідань постійних комісій міської ради з обговорення проєктів рішень, що виносяться на розгляд сімнадцятої сесії міської ради.

3) Організувати 28 вересня 2021 року проведення засідання „День депутата” з обговорення проєктів рішень, що виносяться на розгляд сімнадцятої сесії міської ради.

5. Відділу інформаційно-комунікаційних ресурсів виконкому Бердянської міської ради (Кузьменко В.М .) 29 вересня 2021 року підготувати ПТК системи електронного голосування „Віче” до проведення пленарного засідання сесії Бердянської міської ради.

6. Директору комунального підприємства ,,Бердянська міська телекомпанія ,,ТБ-Бердянськ” Бердянської міської ради Братановій Д.Г. здійснити технічне забезпечення трансляції пленарного засідання сімнадцятої сесії Бердянської міської ради в режимі реального часу в мережі Інтернет на сайті Бердянської міської ради http://bmr.gov.ua

7. У разі якщо до 30.09.2021 року відбудуться пленарні засідання позачергових сесій міської ради, сімнадцяту сесію Бердянської міської ради VIІI скликання, пленарне засідання якої призначене на 30.09.2021 року, вважати за номером, наступним після номеру останньої позачергової сесії.

8. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на секретаря міської ради Свідла О.П.

Міський голова Валерій БАРАНОВ