Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

12/07/2021

Розпорядження міського голови від 12.07.2021 № 206-р «Про звільнення території ярмарку “Літній” від самовільно розміщеного майна»

Про звільнення території ярмарку “Літній” від самовільно розміщеного майна

Згідно зі ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, розділом 5 Порядку проведення ярмарків на території м. Бердянськ, затвердженого рішенням виконавчого комітету Бердянської міської ради від 04.04.2018 №104 «Про проведення ярмарків та сприяння розвитку всіх форм торгівлі у м. Бердянськ», на виконання протоколу засідання робочої комісії з питань ярмарків від 09.07.2021 № 1

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Адміністративному відділу виконавчого комітету Бердянської міської ради (Кравченко В.А.):

1) Забезпечити проведення робіт зі звільнення території ярмарку від самовільно розміщеного майна, а саме: літнього майданчика біля кафе “Sansara” за адресою: м. Бердянськ вул. Горького, 35.

2) Для здійснення звільнення території залучити необхідну техніку.

3) Скласти акт демонтажу об'єкта.

4) Здійснити передачу об'єкта на збереження комунальному підприємству «Міськспецексплуатація» Бердянської міської ради за актом прийому-передачі.

2. Рекомендувати Бердянському районному відділу поліції ГУ Національної поліції України в Запорізькій області (Дружиненко С.Г.) забезпечити дотримання громадського порядку під час демонтажу об’єкта.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Божкову О.А.

Міський голова Валерій БАРАНОВ