Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

27/05/2021

Розпорядження міського голови від 27.05.2021 № 153-р «Про створення робочої комісії з огляду земельних ділянок, на яких розміщені вигрібні ями»

Про створення робочої комісії з огляду земельних ділянок, на яких розміщені вигрібні ями

Відповідно до ст. 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Закону України "Про звернення громадян", Наказу Міністерства охорони здоров’я України від 17.03.2011 № 145 "Про затвердження Державних санітарних норм та правил утримання територій населених місць", ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою оперативного розгляду звернень громадян, що будуть надходити у 2021 році до виконавчого комітету Бердянської міської ради, з питання розміщення вигрібних ям на території Бердянської міської територіальної громади,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Створити робочу комісію з огляду земельних ділянок, на яких розміщені вигрібні ями (далі - робоча комісія), та затвердити її склад, що додається.

2. Створеній робочій комісії протягом 2021 року:

1) один раз на місяць за зверненнями громадян проводити огляд земельних ділянок, розташованих на території Бердянської міської територіальної громади, на яких розміщені вигрібні ями (у разі необхідності);

2) за результатами огляду складати відповідні акти та надавати їх заявнику.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Божкову О.А.

Міський голова Валерій БАРАНОВ