Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

18/03/2021

Розпорядження міського голови від 18.03.2021 № 76-р «Про створення комісії з демонтажу самовільно встановлених споруд»

Про створення комісії з демонтажу самовільно встановлених споруд

Згідно зі ст.42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 № 244 “Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності” зі змінами, п.9.3 Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку та додержання тиші в громадських місцях міста Бердянська затверджених рішенням двадцять п’ятої (позачергової) сесії Бердянської міської ради VІ скликання від 30.05.2012 №5, в новій редакції зі змінами,

ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

1. Створити комісію з демонтажу самовільно встановлених споруд.

2. Затвердити посадовий склад комісії з демонтажу самовільно встановлених споруд, що додається.

3. Комісії з демонтажу самовільно встановлених споруд (у тому числі тимчасових споруд):

1) складати акти демонтажу самовільно встановлених споруд (у тому числі тимчасових споруд);

2) здійснювати передачу демонтованих споруд на збереження комунальному підприємству “Міськспецексплуатація” Бердянської міської ради за актами прийому-передачі.

4. Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бердянської міської ради забезпечити проведення робіт з демонтажу самовільно встановлених споруд відповідною технікою, механізмами, робітниками.

5. Рекомендувати Бердянському районному відділу поліції ГУНП України в Запорізькій області забезпечувати громадський порядок та збереження майна під час демонтажу.

6. Юридичній особі-підприємству, що відповідає за утримання об’єкта благоустрою, або яка є користувачем земельної ділянки, на якій самовільно встановлена споруда, самостійно здійснювати демонтаж таких споруд.

7. Визнати таким, що втратило, чинність розпорядження міського голови від 10.04.2019 № 129-р “Про створення робочої комісії з демонтажу самовільно встановлених тимчасових споруд”.

8. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гречку В.В.

Міський голова Валерій БАРАНОВ