Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

25/01/2021

Розпорядження міського голови від 25.01.2021 № 19-р «Про створення робочої комісії»

Про створення робочої комісії

Згідно зі ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 № 244 “Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності”

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Створити робочу комісію з огляду тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, розміщених на території Бердянської міської територіальної громади, що додається.

2. Створеній робочій комісії:

1) Проводити огляд тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, розміщених на території Бердянської міської територіальної громади, на предмет наявності відхилень від паспорта прив’язки або порушень Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

2) При зверненні власника тимчасової споруди для отримання послуги з продовження терміну дії паспорта прив’язки, проводити першочерговий огляд тимчасової споруди на предмет наявності відхилень від паспорта прив’язки або порушень Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

3) За результатами огляду складати відповідні акти.

4) Надавати начальнику управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Бердянської міської ради рекомендації: – щодо доцільності продовження терміну дії паспорта прив’язки; – щодо доцільності анулювання паспорта прив’язки.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Божкову О.А.

Міський голова Валерій БАРАНОВ