Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

15/01/2021

Розпорядження міського голови від 15.01.2021 № 9-р «Про створення робочої комісії з перевірки забезпечення утримання та благоустрою пляжів»

Про створення робочої комісії з перевірки забезпечення утримання та благоустрою пляжів

Згідно зі ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, постановою Кабінету Міністрів України від 06.03.2002 № 264 “Про затвердження Порядку обліку місць масового відпочинку населення на водних об'єктах” зі змінами, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, Правилами благоустрою, забезпечення чистоти, порядку та додержання тиші в громадських місцях міста Бердянська в новій редакції, затвердженими рішенням двадцять п'ятої (позачергової) сесії Бердянської міської ради VI скликання від 30.05.2012 № 5 зі змінами, з метою огляду пляжів на орендованих земельних ділянках

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Створити робочу комісію з перевірки забезпечення утримання та благоустрою пляжів на орендованих земельних ділянках (далі — комісія) та затвердити її склад, що додається.

2. Комісії проводити огляд пляжів та пляжних територій в період підготовки та проведення курортного сезону до 01.10.2021 року.

3. Управлінню містобудування та архітектури виконавчого комітету Бердянської міської ради підготувати узагальнену інформацію про роботу комісії та надати мені на розгляд до 18.10.2021 року.

4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження міського голови від 08.01.2020 № 6-р “Про створення робочої комісії з перевірки забезпечення утримання та благоустрою пляжів”.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Божкову О.А.

Міський голова Валерій БАРАНОВ