Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

08.07.2023 12:52

Науково-проектна документація (ІАОП)

 

1. Рішення сесії про погодження меж історичних ареалів, які визначені в науково-проєктній документації: “Історико-архітектурний опорний план м.Бердянськ Запорізької області з визначенням меж і режимів використання зон охорони пам’яток та історичних ареалів (Внесення змін до історико-архітектурного опорного плану у складі Генерального плану міста Бердянська)”

 

2. Матеріали “Історико-архітектурного опорного плану м.Бердянськ Запорізької області з визначенням меж і режимів використання зон охорони пам’яток та історичних ареалів (Внесення змін до історико-архітектурного опорного плану у складі Генерального плану міста Бердянська)”:

🔹Пояснювальна записка

🔹Перелік об'єктів культурної спадщини м. Бердянськ

🔹Перелік об'єктів природно-заповідного фонду м. Бердянськ

 

3. Картографічні та іконографічні матеріали, Фотофіксація пам'яток та об'єктів культурної спадщини:

🔹Картографічні та іконографічні матеріали 

🔹Фотофіксація пам'яток та об'єктів культурної спадщини

 

4. “Історико-архітектурний опорний план м.Бердянськ Запорізької області з визначенням меж і режимів використання зон охорони пам’яток та історичних ареалів (Внесення змін до історико-архітектурного опорного плану у складі Генерального плану міста Бердянська)” креслення:

🔹Композиційно-художня оцінка історичного центру м. Бердянська

🔹Територіальний та розпланувальний розвиток м. Бердянська

🔹Ландшафт території м. Бердянська

І🔹сторико-архітектурний опорний план з визначенням меж і режимів використання зон охорони пам'яток та історичних ареалів

Поділитись