Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

15.12.2023 16:17

Зігріймо Серця Разом: Різдвяна Толока

657c68287dd56__Різдвяна-Толока.png

Бердянський державний педагогічний університет спільно з Відділом освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради та Центром дитячо-юнацької творчості імені Євгенії Руднєвої проводить Різдвяну толоку «Зігріймо Серця Разом».

Різдвяна Толока «Зігріймо Серця Разом» – це особливий захід, призначений для об'єднання нашої спільноти у святковий період, створення теплої та доброзичливої атмосфери, де кожен може відчути себе частиною великої різдвяної родини.

У межах Толоки заплановано ряд заходів, спрямованих на розвиток та підтримку нашої спільноти. Від благодійних заходів і культурних подій до творчих майстер-класів та спільних ігор – кожна активність орієнтована на те, щоб зігріти наші серця в цей особливий і чарівний час року.

Різдвяна Толока створює унікальний простір, де кожен може взяти участь у теплих, невимушених та радісних заходах, відчути радість спільного святкування та внести свою краплину тепла в загальну атмосферу. "Зігріймо Серця Разом: Різдвяна Толока" – це свято об'єднання та доброти, яке залишить приємні враження і спогади на довго.

Дата: 18-23 грудня 2023 року

BSPU

1.jpg