Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

12.12.2023 12:10

Запрошуємо на тренінгові програми

6578988282b88__Тренінг.png

Відкрито набір на тренінгові програми для осіб які бажають підвищити свої навички та для  вразливих категорій населення Запорізької області: “Переговори. Мистецтво прийняття рішень та розв'язання проблем. Управління конфліктами”,  які стали можливими за фінансового сприяння консорціумома "Спільне реагування на надзвичайні ситуації в Україні" (JERU) та місцевого  Партнера благодійного фонду «Посмішка ЮА»

Наша мета:
- надати учасникам тренінгу  унікальну можливість здобути знання, навички й ресурси для підвищення ефективності особистої комунікації і зростання бізнес результатів;
- сформувати навички застосування аналітичних методів та підходів у процесі прийняття рішень та розв'язанні проблем;
- дати учасникам ключові інструменти для запобігання виникненню та вирішенню конфліктів, розвинути вміння керувати своїм станом під час вирішення конфліктів.

Учасники можуть пройти один з тренінгів  з провідними експертами, прокачають свої комунікативні навички, навчаться ставити перед собою цілі та приміняти різні підходи для їх досягнення, а також знайдуть інструменти для вирішення конфліктних ситуацій.

Під час тренінгів учасники прокачають софт-скіли.

Тренінг відбудеться у м. Запоріжжя  з 12 по 14 грудня 2023 року.

Участь у тренінгу є безкоштовною. Вас очікують кави - брейки та смачний обід.

Запрошуємо вас подати заявку на участь. Разом ми зможемо змінити своє життя й перетворити свої мрії на реальність!                                     https://docs.google.com/forms/d/1xmyghWQIAgDQ699SE361idSxnpqOP7Bsvis9uOUirtM/edit