Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

23.11.2023 10:35

Комунікація з мешканцями т.о. БМТГ

655f8823d0f15__Комунікація.png

Бердянська міська військова адміністрація прагне поліпшити якість комунікації з мешканцями, які залишаються під тимчасовою окупацією.

Бердянська громада - одна з перших, що опинилася в російській окупації від самого початку повномасштабного вторгнення. Наші люди мусили пережити багато випробувань, повʼязаних із вимушеним переселенням, однак багато бердянців досі залишаються у рідному місті, попри всі утиски з боку загарбників.

За підтримки ГО "ЙЕС" та ЗОВА, ми прагнемо подолати цю інформаційну «прірву», яка розʼєднує бердянців наразі. Тому, було сформовано фокус-групу, куди увійшли представники громадського сектору, науки та органи місцевого самоврядування. Перший крок до розв'язання проблеми зроблений - концепція інформаційної кампанії готова. Робота в цьому напрямку продовжуватиметься і надалі.

Висловлюємо подяку ректору Бердянського державного педагогічного університету Ігорю Богданову, голові ГО "Рідна Стежка" Тетяні Тіпаковій та всім учасникам дискусії.

💌Не втрачайте звʼязку, на вас чекає багато корисної та цікавої інформації! Бердянці - єдині, куди б не закинула нас доля.