Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

31.10.2023 13:09

Вшанування пам'яті наших земляків

6541336b4fea2__пам'ять_земляки.png

Шановні Бердянці! 

Війна триває і обов’язок кожного з нас гідно вшановувати пам'ять наших земляків, які загинули захищаючи територіальну цілісність та незалежність України. Після деокупації міста ми обов’язково створимо меморіальний комплекс і Алею пам’яті на честь наших Героїв. Але допоки Бердянськ перебуває в тимчасовій окупації, міська військова адміністрація ініціює збір інформації про бердянців, які віддали життя у війні з росією. 

Ми звертаємось до рідних загиблих воїнів (в першу чергу це стосується дружин/чоловіків, дітей чи батьків полеглого), які прагнуть на міському рівні вшанувати своїх близьких. Ми прагнемо убезпечити сім’ї наших військових від ймовірного переслідування росіян, якщо люди перебувають на тимчасово окупованій території. Тому фотографії та коротку біографічну довідку про воїнів-бердянців просимо супроводжувати особисто підписаною заявою або за допомогою послуги електронного цифрового підпису зі згодою на публічне оприлюднення інформації про полеглого Захисника України. 

Надати інформацію можна особисто в гуманітарному штабі Бердянської міської військової адміністрації за адресою м.Запоріжжя, вул. Червона 24-А з понеділка по четвер з 10:00 до 16:00 або на офіційну електронну адресу bmva_brzo@ukr.net

Зібрану інформацію до деокупації міста ми відобразимо на меморіальному стенді. Пам’ятаймо та шануймо наших земляків! 

Зразок заяви додається.

Заява і згода

Біографічна довідка