Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

17.10.2024 16:17

Звільнення начальника БМВА

2cf12a8a-09e5-405e-8443-1b37e52d6132.png

❗️Шановні мешканці Бердянської громади!❗️

✍️ 16-го жовтня Президент України Володимир Зеленський підписав Розпорядження про звільнення мене з посади начальника Бердянської міської військової адміністрації Бердянського району Запорізької області!  

Передовсім хочу подякувати Президенту України Володимиру Зеленському, який довірив мені високу честь представляти і захищати інтереси Бердянської громади. Хочу висловити подяку своїм колегам – працівникам Бердянської міської військової адміністрації, виконавчого комітету Бердянської міської ради, його структурних підрозділів за плідну роботу та професіоналізм. За більш ніж два роки роботи нам вдалось з нуля відновити основоположну документацію Бердянської громади. Вдалось зберегти та частково оновити трудовий колектив.  

Нашим головним завданням було максимально сприяти підтримці Збройних сил України. Ми надали підтримку різним військовим формуванням на загальну суму понад 158 мільйонів гривень! Окремо, в 2024-му році на виконання спільних заходів оборонного спрямування надано дотацію з місцевого бюджету обласному бюджету в розмірі 245 мільйонів гривень. 

💰Кожен військовий з Бердянської громади, діючий чи колишній, мали змогу отримати матеріальну допомогу, отримати компенсацію за оренду житла, фінансову підтримку у зв’язку з пораненням, до Дня Захисника України та ін. Сім’ї наших полеглих Героїв також отримували фінансову допомогу. Від себе ми робили все можливе, щоб наші Захисники і Захисниці відчували турботу своєї громади. 

💊 Ми налагодили роботу з підтримки наших мешканців – кожен бердянець мав змогу отримати фінансову допомогу на лікування. За позабюджетні кошти, завдяки нашим партнерам, ми налагодили роботу з оздоровлення дітей, які могли відпочити в Карпатах і закордоном. На постійній основі, щомісяця видавались продуктові, гігієнічні набори та інші види гуманітарної підтримки📦.  

🏡 Чимало планів і проєктів, які, фактично, перебували на завершальному етапі реалізувати не встигли… Це і програми щоквартальної фінансової підтримки найбільш соціально-незахищених категорій населення – пенсіонерів, чиї пенсійні виплати менше ніж мінімальний прожитковий мінімум. Це і програми з оздоровлення та реабілітації військових. Це і програми оздоровлення дітей. І масштабні проєкти з будівництва житла для внутрішньо-переміщених осіб в приймаючих громадах, з якими ми вже досягли домовленостей про виділення земельних ділянок для будівництва та об’єктів під реконструкцію.  

Завершуючи свій трудовий шлях на посаді голови громади переконана, що всі ми з гідністю пройдемо випробування війною і обов’язково здобудемо Перемогу! Бердянськ неодмінно буде деокуповано і всі ми разом, незалежно від займаних посад, привітаємо один одного в нашому рідному, теплому і затишному місті.  

❤️ Зі свого боку, вже в іншому статусі,  докладатиму максимум зусиль, щоб наблизити день нашої Перемоги і деокупації Бердянська…  

Щиро дякую партнерам і колегам за підтримку і допомогу у цей надзвичайно складний для всіх нас час. З повагою, Вікторія Галіціна.