Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

16.10.2024 15:00

Нові можливості реабілітації в Трускавецькому санаторії

24f21ea7-56c1-4a8e-96c0-b8860da0a699.png

Державним некомерційним підприємством «Трускавецький санаторій «Батьківщина», що належить Міністерству соціальної політики, отримано нову медичну ліцензію на медичну практику (діяльність) за спеціальностями:

– фізична та реабілітаційна медицина;
– організація і управління охоронною здоров’я;
– психотерапія;
– терапія;
– ультразвукова діагностика;
– урологія;
– фізіотерапія.

Тому у ДНП «Трускавецький санаторій «Батьківщина» відкрилося відділення фізичної реабілітації і реабілітації медицини, а також відділення психологічної реабілітації. У санаторії розроблено та затверджено програми реабілітаційного лікування за профілем «Реабілітація опору та руху», за профілями «Урологія», «Неврологія» та «Терапевтичного профілю». Окремо розроблено програму на «Психологічну реабілітацію». Програми розраховані на 18 і на 21 день.

До виконання вищезгаданих програм задіяні висококваліфіковані спеціалісти, а також санаторій забезпечено всім необхідним медичним обладнанням. Окрім  цього, облаштовано унікальний басейн з лікувальною, мінеральною водою, що значно покращує результат реабілітації.

Державне некомерційне підприємство «Трускавецький санаторій «Батьківщина» готовий прийняти на лікування осіб, які постраждали внаслідок збройної агресії росії проти України, а також пацієнтів, що потребують реабілітації за власні кошти.

За додатковою інформацією звертатися телефоном: 0675044893, електронна адреса: san.batkivshchyna@ukr.net