Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

21.09.2024 17:59

Колаборант Сауленко будує ілюзії замість Бердянська

d1afe0f8-b217-486a-a6ce-7dc870887f1d.png

В першу чергу колаборант сауленко похвалився, що Бердянськ отримав статус «курортна федерального значення». Тепер секретар місцевого відділення «єдиної росії» зможе офіційно вихвалятися пустими та брудними пляжами із надією витрясти із кремля ще більше грошей у кишеню на розвиток цього курорту.

Але, що ж Бердянськ запропонує у відповідь❓Фейковий очільник Бердянська вирішив сконцентруватися на безоплатних «точках зросту» — це сонце, море, вода, лікувальне повітря і грязі, які забезпечать стовідсотковий ефект панацеї для всіх, хто врешті наважиться їхати на азовське узбережжя. Наразі приїздили в основному родини російських загарбників, інші бояться. Масові розважальні заходи також страшно проводити, тож сумно, але як є.

На провальний курортний сезон повпливала також катастрофічна ситуація із водопостачанням. Сауленко стверджує: «комунальні послуги стабільні, водопостачання є, але якість води…». Тому, для приготування їжі всі бердянці вимушені купляти питну воду за свій кошт, качати мʼязи і носити бутлі із водою додому.

На фоні тотальної брехні про добробут місцевих мешканців, не зважаючи на гори сміття на вулицях у Центрі та на Косі, численні аварії, потопи та відключення комунальних послуг, «адміністрація» Бердянська вихваляє шефів із твері та планує відзначати 200-річчя міста.

І попри те, що це буде аж через 3 роки, гауляйтер балицький із міським головою сауленком вже зібралися ділити кремлівські дотації. Для цього вигадали, що замінять плитку, тротуари, відреставрують фасади і набережну, а також всю систему водопостачання в місті.

Гауляйтер розповідає про зухвалі та амбітні плани, малює яскраві картини майбутнього, але розуміє, що їхнє перебування на ТОТ Запорізької області - тимчасове. Тому, стратегія проста: вигадати грандіозні проєкти — випросити ще більше грошей — швидко набити кишені та готуватися до стрімкого відступу.

Бажаємо окупантам легкого прощання із мріями про «російський Бердянськ». Українське місто чекає на повернення законної влади та справжнього відродження❗️

e8078c51-3d94-4736-8af2-1f7bf56fdea1.jpg