Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

17.09.2024 08:24

З Днем міста, Бердянськ!

8869eec1-1cb4-48d6-8a52-855530a049a1.png

🎉 Сьогодні особливий день для кожного бердянця - наше рідне місто відзначає «День народження» - 197 років! 

За багатовікову історію Бердянськ виріс із невеликого козацького, рибальського поселення до величного і затишного міста. 

🚨 Бердянськ - це завжди тепле море, привітні люди, смажені креветки, побачення на «Ротонді», рибалки та бички. Бердянськ - це десятки кілометрів пляжів, морські ворота Запорізької області, лікувальні грязі та мінеральні води, місто фестивалів та натхнення. Бердянськ - це завжди ВДОМА. 

Сьогодні наше місто є символом стійкості та надії. Через російську агресію частина бердянців знайшла прихисток у різних куточках України та світу, а частина - бореться та переживає жахливі виклики окупації. Утім, всіх нас обʼєднує непохитна віра у жовто-блакитне майбутнє для рідного Бердянська. 

Непохитною вона також є завдяки нашим захисникам. Ми вклоняємось кожному і кожній - за відданість та хоробрість. Завдяки Вам бердянці можуть мирно зібратися сьогодні на свято у трьох містах - Запоріжжі, Києві та Львові, обійнятися і нагадати всім, що Бердянськ - це Україна!  

☀️ Разом ми обовʼязково пройдемо цей тернистий шлях і відновимо справедливість, повернемося у НАШ Бердянськ і розбудуємо його для наступних поколінь українців. Ми в змозі подолати всі труднощі, коли ми єдині! 

З Днем міста, дорогі бердянці! ❤️
Віримо в Перемогу! 
Слава Україні!

aea3673b-f104-4687-b2a2-9db2bec25a9e.jpg