Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

16.09.2024 10:18

Бердянськ об'єднує серця

3cdba612-31c1-4b15-b11c-263fb5a8a3b3.png

❤️ Уявіть, очерет на бруківці та ціла зграя мартинів – у центрі Львова та десятки медуз у небі на Хрещатику.

А ще – двометрове вишите серце, маяк, рибальська сітка, що ловитиме бажання, капсула часу, варені креветки, смажені бички та соняшникові «поля», телеміст між містами та багато іншого.

🎊 Так, 17 вересня, у релокованому форматі Україна буде відзначати День Бердянська, аби нагадати, що Бердянськ завжди був, є і буде українським містом.
✨ У всіх трьох містах плануються тематичні вікторини, фотозони, майстер-класи, перегляд привітань від відомих людей України.

У Києві можна буде посмакувати фірмовими бердянськими креветками та бичками. У Львові готують вегетаріанські сети з морськими смаками. А в Запоріжжі бердянські історики розкажуть про справжню історію міста.

Спеціально до цієї події Укрпошта надрукувала тематичну марку, яку гості зможуть наклеїти на свою листівку до близьких людей, що не змогли бути присутніми 17 вересня.

А для тих, хто не зможе доєднатися до події наживо – запланована пряма трансляція, аби бердянці з усіх куточків світу відзначили день рідного міста разом.

✍️ Вхід на заходи безкоштовний за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://linktr.ee/pr.proector 

Захід реалізовується за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID UCBI: Зміцнення громадської довіри в Україні

0e425d3f-3e11-4139-ba6b-12e8893d9ff1.jpg