Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

31.08.2024 09:24

Бердянські освітяни серед переможців

b6968aac-7678-43b1-a6ab-b8d755a8537c.png

В Запоріжжі підвели підсумки обласної квиставки «Освіта Запорізького краю - 2024». 

Основна мета заходу - інформування широкого кола педагогічної громадськості про досягнення освіти Запорізької області, ознайомлення з кращими практиками та творчими пошуками освітян регіону.  До виставки було допущено 135 робіт, з них від Бердянська та Бердянського району - 14.

🏆За результатами виставки переможцями визнано: 

В номінації «Інноваційні підходи до мотивації учасників освітнього процесу в умовах дистанційної освіти» друге місце посіла вчитель інформатики та фінансової грамоти Бердянської гімназії №3 «Сузір'я» Сидорук Олександра Олександрівна з роботою «Застосування практичних порад для вмілого застосування та заощадження з використанням STEM технологій на уроках фінансової грамотності»

В цій же номінації також друге місце посіли директор Бердянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 Білай Юрій Вікторович, вчитель української мови та літератури ЗОШ №7, консультантка КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Вовчок Зоя Іванівна з роботою «Бінарність уроків історії та літератури, як засіб формування громадянської компетентності (з досвіду роботи Бердянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7).

В цій же номінації третє місце посіла вчитель німецької мови Бердянської гімназії №3 «Сузір'я» Бесчастна Вікторія Анатоліївна з роботою «Інноваційні технології, які відіграють важливу роль у підтримці мотивації та підвищення результативності у навчанні». 

В номінації: «Реалізації ідей НУШ в базовій школі: здобутки та виклики» друге місце посіла пілотна команда вчителів Бердянської гімназії №3 «Сузір'я» з роботою «Зворотній зв'язок між учасниками освітнього процесу як основа ефективної оцінювальної діяльності вчителя»

В цій же номінації третє місце посіла вчитель початкових класів Бердянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Яковенко Ірина Віталіївна з роботою «Методична кав'ярня. Творімо нову школу разом! Методичні аспекти впровадження технології діяльності методу за педагогічною технологією «Росток» (з досвіду роботи методичних осередків). 

В номінації «STEM освіта: перспективи та можливості для ефективного навчання» друге місце посіли вчитель математики Бердянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Єфімова Марія Василівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Бердянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Третьякова Марина Миколаївна з роботою «Використання елементів Stem освіти як інтегрований підхід до навчання учнів з метою популяризації математики в сучасних умовах (виклики і перспективи)».

В номінації «Soft skills: практика всебічного розвитку учасників освітнього процесу» друге місце посіли завідувачка механіко-математичного відділення «Бердянського фахового коледжу Таварійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного» Єлізарова Зоя Іванівна, викладач, голова циклової комісії загальноосвітніх та фахових дисциплін «Бердянського фахового коледжу Таварійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного» Дем'яненко Ольга Іванівна з роботою «Освітня ініціатива з ефективного формування «Soft Skills» в контексті підготовки здобувачів фахової передвищої освіти». 

В цій же номінації третє місце посіла вчитель зарубіжної літератури Бердянської гімназії №3 «Сузір'я» Полященко Валентина Іванівна з роботою «Інтеграція програми СЕЕН в уроки зарубіжної літератури НУШ і не тільки...».

В цій же номінації третє місце посіли викладач соціально-гуманітарних дисциплін відокремленого структурного підрозділу «Бердянського фахового коледжу Таварійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного» Рибалко Катерина Володимирівна, викладач соціально-гуманітарних дисциплін відокремленого структурного підрозділу «Бердянського фахового коледжу Таварійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного» Рибалко Євген Вікторович з роботою «Тренінги с формування soft skills, як практика побудови ефективної роботи команди».

Вітаємо переможців!🎉

b35d5121-814b-4b21-b0d7-c507537a1b19.jpg