Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

24.08.2024 09:18

Україні - 33!

fe0b2a8b-96f2-4fcd-8ed5-2d94bf11a79a.png

Незалежність - найбажаніша, найзаповітніша мрія цілих поколінь українців. Нам, сучасникам, пощастило жити вільно і незалежно і нам же необхідно зберегти ці цінності, зберегти і захистити країну для наших дітей і прийдешніх поколінь! 

В святковий День віддаємо шану українським Воїнам, які щоденно закривають собою мільйони українців від мороку, вбивств, знущань і поневірянь, які несуть на нашу землі російські загарбники. Там, де з'являється ворог, в окупованих містах і містечках плин часу ніби зупиняється. Українці в своїх домівках змушені пошепки ділитись своїми переживаннями з найріднішими, на вулицях порожньо, а вечорами на наших площах лунають калінка-малінка чи східнокавказькі мотиви...

Таким сьогодні є і Бердянськ. Нажаль... Проте в святковий день давайте пригадаємо, як тепло й радісно ми відзначали ці серпневі свята до війни. Заповнена Приморська площа. НАШІ пісні. НАШІ танці. НАШІ зірки! 

В День незалежності України вітаємо кожного мешканця нашого міста з головним державним святом! І де б сьогодні не були бердянці, закордоном, в приймаючих громадах по Україні чи в окупації, давайте зігріємо наші серця теплими спогадами про ВІЛЬНИЙ УКРАЇНСЬКИЙ Бердянськ, привітаємо одне одного і подумки, про себе, дамо обіцянку, що кожен зробить свій посильний внесок для Перемоги! 

Ми обов'язково переможемо, повернемось додому і всі разом гучно відзначимо Перемогу на нашому узбережжі! Нехай над нашою державою небо стане чистим і спокійним, на горизонті засяє сонце миру, а в житті кожного побільшає добра! 

З Днем незалежності України!💙💛

5ec8a71c-8bd1-4b97-9715-03c633d681e3.jpg