Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

15.08.2024 14:15

Ви ВПО із Бердянської МТГ і шукаєте роботу?

dd79db9f-03d4-453a-879b-6e88773eab5f.png

Адаптація до нового місця - завжди складний і тривалий процес. І скільки б не пройшло часу, ми розуміємо, що нові виклики не зникають, а навпаки зʼявляються на вашому і без того непростому шляху. Пошук роботи, житлові питання, налагодження соціальних зв'язків - усе це може бути непростим навіть через роки після переїзду. 

Особливо гостро стоїть проблема працевлаштування, адже знайти гідну роботу на новому місці буває надзвичайно складно. Саме тому в рамках дослідження Запорізької обласної федерації роботодавців важливо дізнатися більше про вас, проблеми із якими ви стикалися під час пошуків роботи у Запоріжжі та неокупованій частині Запорізької області і розробити ефективні класи підтримки, які б відповідали вашим реальним потребам, можливостям і бажанням.

❗️Тому, запрошуємо всіх взяти участь у важливому опитуванні, яке допоможе нам покращити ваш процес інтеграції у Запорізькій громаді ❗️

Пройдіть коротке анкетування за посиланням: https://forms.gle/rXDwp5FLPu9FAXQi9 

Ваші відповіді допоможуть:

📍Організувати безкоштовні навчальні курси 
📍Запровадити програми стимулювання роботодавців для створення нових робочих місць
📍Розробити програми підтримки релокованого бізнесу і для  тих, хто тільки планує започаткувати власну справу

Ваша участь - це крок до позитивних змін! Разом ми зможемо створити кращі можливості для адаптації та розвитку бердянців у Запорізькій громаді! 

❗️Анкетування займе лише кілька хвилин вашого часу, але матиме велике значення для майбутнього. Дякуємо за вашу активну позицію❗️

28ea217c-5a48-41f1-b807-a5f3c2de5388.jpg