Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

14.08.2024 11:48

Бердянська псевдовлада збирає гуманітарну допомогу для жителів Курської області

e55a21c9-3421-4a46-88c8-57de0ef56efb.png

Бердянська псевдовлада лицемірно просить місцевих зібрати гуманітарну допомогу для жителів Курської області 

Росія, яка розвʼязала агресивну війну проти України, тепер просить допомоги у тих, кого вона ж і окупувала.

📦 Окупанти намагаються створити ілюзію «нормальності» тамтурботи», організовуючи акції «підтримки» - бердянців просять зібрати гуманітарну допомогу для мешканців Курської області. Зокрема, сьогодні та завтра закликають «небайдужих» збирати чистий одяг, постільну білизну, взуття, гігієнічні засоби тощо.

❗️Той факт, що росіяни, які підтримували вторгнення в Україну, тепер потребують гуманітарної допомоги, демонструє провал політики російської влади та її нездатність забезпечити власне населення.

Збір допомоги для мешканців Курської області за рахунок ресурсів окупованого українського міста - це фактично пограбування українців на користь агресора.

Примушення українців допомагати тим, хто підтримував агресію проти їхньої країни, є жорстоким психологічним тиском та порушенням прав людини❗️

Крім того, вчора гауляйтер балицький заявив, що курчан будуть розселяти по санаторіям на узбережжі Азовського моря, і у Бердянську в тому числі. Таким чином путінські поплічники мають надію використати розміщення росіян на ТОТ з метою фінансової наживи та закріпити статус незаконно окупованих територій, як «російських», повністю ігноруючи потреби та інтереси місцевого населення.

b2aa1767-8379-49da-abcd-427c4156a8ae.jpg