Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

09.08.2024 16:32

Збираємо інформацію про загиблих Героїв-земляків

2aebe806-d0b6-43f7-87a8-72d7fa40c229.png

⚓️ Шановні Бердянці! 

Війна триває і обов’язок кожного з нас гідно вшановувати пам'ять наших земляків, які загинули захищаючи територіальну цілісність та незалежність України. Після деокупації міста ми обов’язково створимо меморіальний комплекс і Алею пам’яті на честь наших Героїв. Але допоки Бердянськ перебуває в тимчасовій окупації, міська військова адміністрація ініціює збір інформації про бердянців, які віддали життя у війні з росією. Зібрану інформацію до деокупації міста ми відобразимо на меморіальному стенді.

Ми звертаємось до рідних загиблих воїнів (в першу чергу це стосується дружин/чоловіків, дітей чи батьків полеглого), які прагнуть на міському рівні вшанувати своїх близьких. Ми прагнемо убезпечити сім’ї наших військових від ймовірного переслідування росіян, якщо люди перебувають на тимчасово окупованій території. 

📃 Тому фотографії та коротку біографічну довідку про воїнів-бердянців просимо супроводжувати особисто підписаною заявою або за допомогою послуги електронного цифрового підпису зі згодою на публічне оприлюднення інформації про полеглого Захисника України. Фотографії надаються в електронному вигляді, за наявності - у військовій формі.

📍 Надати інформацію можна особисто в гуманітарному штабі Бердянської міської військової адміністрації за адресою м.Запоріжжя, вул. Червона 24-А з понеділка по четвер з 10:00 до 16:00 або на офіційну електронну адресу bmva_brzo@ukr.net.  

Пам’ятаймо та шануймо наших земляків! 

Зразок заяви додається.

Заява і згода

Біографічна довідка

72d8ab27-49eb-40b6-8063-a528ba6a3665.jpg