Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

09.08.2024 15:38

До уваги батьків дітей від 6 до 18 років

6d993646-3a23-40c1-8cf2-a922819f8522.png

❓ВТОМИЛИСЯ РОЗ'ЯСНЮВАТИ ДИТИНІ ШКІЛЬНІ УРОКИ?
❓ХОЧЕТЕ, ЩОБ ВАШІЙ ДИТИНІ ДОПОМОГЛИ З НАВЧАННЯМ? 🎓

✔️ Тепер у кожному районі Запоріжжя є затишні простори, які надають доступ до навчання, послуги з надолуження освітніх втрат та можливості для розвитку й соціалізації дітей різного віку!

👫 На усіх просторах зі школярами займаються кваліфіковані фахівці з педагогічним досвідом. Усі заняття в безоплатному форматі!

💻 Цифрові освітні центри оснащені сучасними ноутбуками та іншою технікою, є швидкісний інтернет. Фахівці центру допомагають школярам від 6 до 18 років під'єднатися до своїх онлайн уроків, надолужити освітні втрати з читання, письма та арифметики, навчитися програмування Minecraft Education, а також цікаво провести час під час позашкільних  заходів.

Центри надолуження освітніх втрат працюють з метою відновлення прогалин у знаннях дітей 3-10 класів, які виникли під час дистанційного навчання. У цікавому форматі учні надолужують освітні втрати з базових дисциплін (українська мова та література, математика тощо). 

📷 У Медіахабі діти, батьки та вчителі за допомогою спеціалізованого медіа обладнання (відеокамера, фотоапарат, телесуфлер, мікрофони, навушники, професійне світло тощо) мають можливість створювати якісний цифровий контент, здобувають практичні навички використання різного обладнання та програмного забезпечення. Також у просторі діти додатково можуть відвідати заняття з надолуження освітніх втрат, вокалу, дорослі – цікаві заходи, а вчителі – корисні тренінги.

Як потрапити на заняття
Тисніть СЮДИ, обирайте Телеграм-канал простору, який цікавить, реєструйтеся на обраний день і просто приходьте на заняття! Усі локації містять укриття☝🏻

Вже чекаємо на вас, бо працюємо і влітку, і під час навчального року!

1920e543-6cde-4244-86d5-e2eedb9a5908.jpg